Evenemang

Evenemang

Barnkalas på Studio Danza

Ha ett roligt och annorlunda barnkalas hos oss på Studio Danza!

Vi erbjuder barnkalas med danstema som varar i två timmar. Vi arrangerar barnkalas för barn från fem år och uppåt. Följande ingår: Korv med bröd, glass, godispåse och en massa dans och lekar.

Vi anpassar kalaset efter ålder och önskemål. Om man vill avslutar vi barnkalaset med en uppvisning för föräldrarna där barnen får visa vad de har lärt sig.

Brudvals

En vacker och stilig brudvals är en perfekt avslutning på ett oförglömligt bröllop. Kontakta oss för privatlektioner innan det stundande bröllopet! ..och ja, vi kan även ta hand om hopplösa fall med viss framgång!

Möhippor, svensexor och andra fester

Besök oss för en riktigt rolig danslektion! Genom dina önskemål och ideér skräddarsyr vi en minnesrik lektion! Kontakta oss för mer information och pris!

Showgrupp

Vill ni ha underhållning under företagsmiddagen, invigningen eller i halvlek – boka vår SHOWGRUPP! Showgruppen består av våra bästa dansare och har som uppgift att göra varje föreställning till den bästa! Det spelar ingen roll om det är en liten fest eller den största av de alla -vi lysnnar på era önskemål! Kontakt oss för mer information och pris!