Schema/priser

Termin

Hej och välkommen till en ny termin på Studio Danza! På grund av pandemin är framtiden ovis. Vi har gjort ändringar i gruppernas storlekar efter våra lokaler. De restriktioner vi har nu att förhålla oss till är att vi inte har någon verksamhet fram till vecka 4.

Våra kurser beräknas därför starta vecka 4, måndag den 25 januari till torsdagen den 28 januari (för den danskursen du är intresserad av, se dansschemat). Under rådande omständigheter kan det bli förändringar, om så blir fallet meddelar vi detta. Det är viktigt att du anmäler dig till den/de kurser du vill gå.

Vi planerar i dagsläget att inte ha några läger eller traditionell avslutningsshow under våren, vi kommer istället att filma eleverna som visas via vår youtubekanal. Receptionen, omklädningsrummen och caféet är tills vidare stängt. Information om våra förhållningsregler kommer i kallelserna.

Innan du gör din anmälan är det viktigt att du läser igenom kursvillkoren. Som vanligt är det först till kvarn som gäller så vänta inte med din anmälan! Tänk på att respektera ålder och nivå kriterierna, dessa anges i dansschemat.

Avgift

Medlemsavgift på 100 kr/år tillkommer till kursavgifterna. Dansar du tre kurser eller mer blir du VIP-medlem, pris 2 100 kr/termin. Inga andra rabatter gäller! Dansar flera i familjen får varje familjemedlem 25 kr rabatt per termin. Glöm inte att skriva upp detta vid anmälan.

Kursbeteckning

BA- Barndans
JD- Jazzdans
KL- Klassisk balett
MD- Modern/Contemporary
SD- Streetdance Fusion
LY- Lyrical jazz
DM- Dansmix
BD- Breakdance
PP- Popdance
DH- Dancehall
PD- Poledance
HI- Hip-Hop
BU- Burlesque

NY- Nybörjare
NF- Nyb/Fortsättning
FS- Fortsättning
AV- Avancerad

POLEDANCE
PD steg 1- Nybörjare
PD steg 2 & 3- fortsättning efter 6 till 12 gånger
PD steg 4- mer avancerad träning