Schema/priser

Schema/priser

Termin

Välkommen till en ny termin på Studio Danza!

Våra kurser startar vecka 4, dvs måndag den 23 januari till torsdagen den 26 januari (för den danskursen du är intresserad av, se dansschemat).

Det är viktigt att du anmäler dig till den/de kurser du vill gå. Avanmälan görs senast den 29/1 om det blir förändring i kursstart görs avanmälan senast söndagen samma vecka som kursstarten är.

I vårt dansschema hittar du allt du behöver veta för att anmäla dig till danskurser hos oss. Vill du ha mer beskrivet om de olika dansstilarna, se danskurser.

Vi använder oss av Idrottonline som medlemssystem, ni kommer att få en kallelse till varje kurstillfälle via mail någon dag innan tillfället. Om ni inte kommer med i en kurs så hör vi av oss när vi får anmälan.

Hjärtligt välkomna!

Avgift

DF Studio Danza är en förening. Medlemsavgift på 100 kr/år tillkommer till kursavgifterna. Dansar du tre kurser eller mer blir du Vip medlem: pris 2100kr per termin. Inga andra rabatter gäller! Dansar flera i familjen får varje familjemedlem 25 kr rabatt per termin glöm inte att skriva upp detta vid anmälan. (Gäller ej VIP)

Tänk på att det kommer en faktura via mail för de kurser som ni valt att gå. Vi är en förening med plusgirokonto, vänta med er betalning tills fakturan kommer.

Kursbeteckning

BA – Barndans
JD – Jazzdans
KL – Klassisk Balett
MD – Modern/Contemporary
SD – Streetdance Fusion
DM – Dansmix
BD – Breakdance
PP – Popdance
DH – Dancehall
PD – Poledance
BU – Burlesque
CD – Chairdance
MU – Musikal
SH – Showdance

NY – Nybörjare
NF – Nybörjarfortsättning
FS – Fortsättning
AV- Avancerad

POLEDANCE
PD nivå 1 – Nybörjare
PD nivå 2 & 3 – fortsättning efter 12 ggr
PD nivå 4 – mer avancerad träning

Poledance

OBS! Våra Poledancekurser är 12 veckor. I våra fortsättningsgrupper i poledance är det maxantal på 10 personer. Nybörjarkursen har ett maxantal på 20 st, dvs att två personer delar stång. Tänk på att komma i god tid då du behöver sätta upp en stång.