Schema/priser

Schema/priser

Termin

Hej och välkommen till en nytt dansår på Studio Danza!

Vårens kurser starta vecka 4, dvs måndag den 22 januari till söndagen den 28 januari (avvikelser finns, se dansschemat).

Det är viktigt att du anmä ler dig till den/de kurser du vill gå. Avanmälan görs senast den 28/1 om det blir förändring i kursstart görs avanmälan senast söndagen samma vecka som kursstarten är.

I vårt dansschema hittar du allt du behöver veta för att anmäla dig till danskurser hos oss. Vill du ha mer beskrivet om de olika dansstilarna gå in på vår hemsida studiodanza.nu.

Vi använder oss av Idrottonline som medlemssystem, när ni skickar in anmälan får ni en bekräftelse på att ni fått en plats därefter får ni en kallelse till varje kurstillfälle via mail någon dag innan tillfället. Om ni inte kommer med i en kurs hör vi av oss när vi får anmälan. Har ni fått en bekräftelse på att ni är med i kursen men inte får en kallelse dagen innan första tillfället meddela oss då från den mailadress som ni vill ha kallelsen skickad till.

Hjärtligt välkomna!

Avgift

Att det kommer en faktura via mail för de kurser som ni valt att gå. Vi är en förening med plusgirokonto, vänta med er betalning tills fakturan kommer.

DF Studio Danza är en förening. Medlemsavgift på 100 kr/år tillkommer till kursavgifterna.

Dansar du tre kurser eller mer blir du Vip medlem: pris 2100kr per termin. Inga andra rabatter gäller!

Dansar flera i familjen får varje familjemedlem 25 kr rabatt per termin glöm inte att skriva upp detta vid anmälan. (Gäller ej VIP)

BA – Barndans
JD – Jazzdans
KL – Klassisk Balett
MD – Modern/Contemporary
SD – Streetdance Fusion
DM – Dansmix
BD – Breakdance
PP – Popdance
DH – Dancehall
PD – Poledance
BU – Burlesque /chairdance
MU – Musikal
AF – Afro Fusion
YO – Yoga
HH – High Heels
FV – Feminin Vibe

NIVÅER

NY – Nybörjare
NF – Nybörjarfortsättning
FS – Fortsättning
AV – Avancerad

Dansstilar

Studio Danza har ett stort utbud av olika dansstilar. För de minsta barnen har vi Barndans och Dansmix, dessa grupper ger en bra grund i olika dansstilar för att vid 7 års ålder välja om man vill fortsätta med Jazzdans eller det vi har valt att kalla Popdance. Popdance är en kombination av många olika stilar så som bland annat streetdance, dancehall, jazzdans och präglas av lärarens bak g rund och kunskaper och kan därför skilja sig beroende på lä rare. Andra dansstilar som ni hittar denna termin är bla Streetdance Fusion, Afro Fusion, Feminin Vibe och Contemporary mm. För mer info gå in på studiodanza.nu.

Yoga

Familjeyoga med barn 6-9år
En lekfull yoga där barn och vuxna får växla mellan en intensiv aktivitet och ett avslappnat lugn. Vi väver ihop rörelserna med hjälp av små berättelser och musik. Barnens motorik utmanas och de får även lära sig att använda andetaget för att hitta stillhet.

Yoga ton/vux
En dynamisk yoga som hämtat inspiration från både dans och rörlighetsträning. Från stora svepande rörelser som värmer och mjukar upp kroppen går vi över till positioner som bygger styrka för att slutligen landa i ett lugnare tempo som gynnar smidighet i kroppen.

Poledance

OBS! Våra Poledancekurser är 12 veckor. I våra fortsättningsgrupper i poledance är det maxantal på 10 personer. Nybörjarkursen har ett maxantal på 20st, dvs att två personer delar stång. Tänk på att komma i god tid då du behöver sätta upp en stång.

* kräver att du dansat poledance innan, gäller om man enbart vill träna open pole och ej gå lärarledd lektion. Pris 500 kr/termin samt medlemskap i föreningen för båda tillfällena i veckan

** Familjeyoga; Yoga tillsammans med ditt barn i ålder 6-9 år, i anmälan skriver ni namn och personnummer på både vuxen och barn. Priset är per familj 1vux och 1 barn.