Schema/priser

Schema/priser

Termin

Hej och välkommen till en ny danstermin på Studio Danza!

Höstens kurser startar vecka 36, måndag den 2 september till söndagen den 8 september (avvikelser finns, se dansschemat). Det är viktigt att du anmäler dig till den/de kurser du vill gå. Avanmälan görs senast den 8/9, om det blir förändring i kursstart görs avanmälan senast söndagen samma vecka som kursstarten är.

Vi använder oss av Idrottonline som medlemssystem, när ni skickar in anmälan får ni en bekräftelse på att ni fått en plats därefter får ni en kallelse till varje kurstillfälle via mail någon dag innan tillfället. Om ni inte kommer med i en kurs hör vi av oss när vi får anmälan. Har ni fått en bekräftelse på att ni är med i kursen men inte får en kallelse dagen innan första tillfället meddela oss då från den mailadress som ni vill ha kallelsen skickad till.

Hjärtligt välkomna!

Tänk på

  • Att det kommer en faktura via mail för de kurser som ni valt att gå. Vi är en förening med plusgirokonto, vänta med er betalning tills fakturan kommer.
  • DF Studio Danza är en förening. Medlemsavgift på 100 kr/år tillkommer till kursavgifterna.
  • Dansar du tre kurser eller mer blir du Vip medlem: pris 2100kr per termin. Inga andra rabatter gäller!
  • Dansar flera i familjen får varje familjemedlem 25 kr rabatt per termin. Glöm inte att skriva upp detta vid anmälan. (Gäller ej VIP)

BA – Barndans
JD – Jazzdans
KL – Klassisk Balett
MD – Modern/Contemporary
SD – Streetdance Fusion
DM – Dansmix
PP – Popdance
DH – Dancehall
PD – Poledance
BU – Burlesque /chairdance
MU – Musikal
AF – Afro Fusion
YO – Yoga
HH – High Heels
BF – Afro/Bollywood Fusion

NIVÅER

NY – Nybörjare
NF – Nybörjarfortsättning
FS – Fortsättning
AV – Avancerad

Dansstilar

Studio Danza har ett stort utbud av olika dansstilar. För de minsta barnen har vi Barndans och Dansmix, dessa grupper ger en bra grund i olika dansstilar för att vid 7 års ålder välja om man vill fortsätta med Jazzdans eller det vi har valt att kalla Popdance. Popdance är en kombination av många olika stilar så som bland annat streetdance, dancehall, jazzdans och präglas av lärarens bakgrund och kunskaper och kan därför skilja sig beroende på lärare. Andra dansstilar som ni hittar denna termin är bland annat Musikal, Afro/Bollywood fusion och Contemporary.

Yoga

Vi har flera nivåer av Yogaklasser, en kurs som vänder sig till barn 6-9år där vi på ett lekfullt sätt yogar tillsammans. Vi har även en tonår/vuxen-kurs och eftersom Yoga som träningsform ger styrka och smidighet går den hand i hand med dansen.

Poledance

OBS! Våra Poledancekurser är 12 veckor. I våra fortsättningsgrupper i poledance är det maxantal på 10 personer. Nybörjarkursen har ett maxantal på 20st, dvs att två personer delar stång. Tänk på att komma i god tid då du behöver sätta upp en stång.

* kräver att du dansat poledance innan, priset gäller om man enbart vill träna open pole och ej gå lärarledd lektion, då är priset 500 kr/termin samt medlemskap i föreningen. Om du tar en poledanceklass så kan du utnyttja open pole utan extra kostnad.