Schema/priser

Termin

Hej och välkommen till en ny termin på Studio Danza! Vi startar höstens kurser vecka 35, vilket innebär måndagen den 30/8 – torsdagen den 2/9. Poledance har en provapåomgång onsdagen den 25/8 kl 19.15-20.15.

Pandemin har satt sina spår i våra liv på många sätt, för idrottsföreningar har det blivit inställda aktiviteter minskade grupper och liknande. För de som har utövat idrott har det blivit uppehåll vilket medför att man har slutat att röra på sig, för oss är det viktigt att vi kan starta upp och få tillbaka våra elever. Vi hoppas att vi kan bedriva vår verksamhet som vanligt under hösten och att vi ses då.

Det är viktigt att du anmäler dig till den/de kurser du vill gå. Avanmälan görs senast den 5/9.

I vårt dansschema hittar du allt du behöver veta för att anmäla dig till danskurser hos oss. Vill du ha mer beskrivet om de olika dansstilarna gå in på vår hemsida studiodanza.nu.

Vi använder oss av Idrottonline som medlemssystem, ni kommer att få en kallelse till varje kurstillfälle via mail någon dag innan tillfället. Om ni inte kommer med i en kurs så hör vi av oss när vi får anmälan.

Tänk på att det kommer en faktura via mail för de kurser som ni valt att gå. Vi är en förening med plusgirokonto, vänta med er betalning tills fakturan kommer.

Avgift

Medlemsavgift på 100 kr/år tillkommer till kursavgifterna. Dansar du tre kurser eller mer blir du VIP-medlem, pris 2 100 kr/termin. Inga andra rabatter gäller! Dansar flera i familjen får varje familjemedlem 25 kr rabatt per termin (gäller ej VIP). Glöm inte att skriva upp detta vid anmälan.

Kursbeteckning

BA- Barndans
JD- Jazzdans
KL- Klassisk balett
MD- Modern/Contemporary
SD- Streetdance Fusion
LY- Lyrical jazz
DM- Dansmix
BD- Breakdance
PP- Popdance
DH- Dancehall
PD- Poledance
HI- Hip-Hop
BU- Burlesque
CD- Chairdance

NY- Nybörjare
NF- Nyb/Fortsättning
FS- Fortsättning
AV- Avancerad

POLEDANCE
PD steg 1- Nybörjare
PD steg 2 & 3- fortsättning efter 6 till 12 gånger
PD steg 4- mer avancerad träning